Balkerweg 24a 7731 RZ Ommen 0529 - 453708 info@jurriebaas.nl

Tuinaanleg en onderhoud

Als u een ontwerp heeft en u wilt de aanleg zelf niet uitvoeren, van verzorgen wij dit graag voor u. Wij kunnen het geheel van het begin tot het eind voor onze rekening nemen zonder afhankelijk te zijn van anderen.

Grondwerk, bestrating, vijveraanleg, kleine bouwkundige elementen, beplanting en gazon, onze medewerkers kunnen het allemaal voor u uitvoeren. En zeker niet onbelangrijk tegen een scherpe prijs. 
Om alle werkzaamheden efficiënt te kunnen uitvoeren hebben onze medewerkers een uitgebreid machinepark ter beschikking o.a. minikraan, midikraan en hydraulische kranen, shovels, containersysteem voor het aan- en afvoeren van grond, afval en dergelijke.

Het maakt voor ons dan ook niet uit hoe groot of klein uw tuinklus is. Wij helpen u er graag mee. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid dat u zelf meewerkt met het realiseren van uw tuin. 

Samen met u bespreken we dan welke werkzaamheden u evt. zelf uitvoert of welke hand- en spandiensten u verricht. Indien u graag een vrijblijvende offerte wilt hebben of nog vragen heeft, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wij staan u graag terzijde met uw tuinklus.